Pflanzenprotein Toxisch?

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Sphinkter
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Pflanzenprotein Toxisch?

Beitrag von Sphinkter » 10. Dez 2017 15:16

Was meint ihr?
The Perfect Health Diet deprecates plant proteins (which are often toxic)
Und Mingers China Study Verriss.
Angeblich sollen die Rohdaten gegen pflanzliches Protein sprechen.
when we actually track down the direct correlation between animal protein and cancer, there is no statistically significant positive trend. None. Looking directly at animal protein intake, we have the following correlations with cancers:

Lymphoma: -18
Penis cancer: -16
Rectal cancer: -12
Bladder cancer: -9
Colorectal cancer: -8
Leukemia: -5
Nasopharyngeal: -4
Cervix cancer: -4
Colon cancer: -3
Liver cancer: -3
Oesophageal cancer: +2
Brain cancer: +5
Breast cancer: +12

Most are negative, but none even reach statistical significance. In other words, the only way Campbell could indict animal protein is by throwing a third variable—cholesterol—into the mix. If animal protein were the real cause of these diseases, Campbell should be able to cite a direct correlation between cancer and animal protein consumption, which would show that people eating more animal protein did in fact get more cancer.

But what about plant protein? Since plant protein correlates negatively with plasma cholesterol, does that mean plant protein correlates with lower cancer risk? Let’s take a look at the cancer correlations with “plant protein intake”:

Nasopharyngeal cancer: -40**
Brain cancer: -15
Liver cancer: -14
Penis cancer: -4
Lymphoma: -4
Bladder cancer: -3
Breast cancer: +1
Stomach cancer: +10
Rectal cancer: +12
Cervix cancer: +12
Colon cancer: +13
Leukemia: +15
Oesophageal cancer +18
Colorectal cancer: +19

We have one statistically significant correlation with a rare cancer not linked to diet (nasopharyngeal cancer), but we also have more positive correlations than we saw with animal protein.

In fact, when we look solely at the variable “death from all cancers,” the association with plant protein is +12. With animal protein, it’s only +3. So why is Campbell linking animal protein to cancer, yet implying plant protein is protective against it?
https://deniseminger.com/2010/07/07/the ... or-fallac/

passante
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Beitrag von passante » 10. Dez 2017 15:57

In die Pflanzlichen welt gibt es viele proteinen dass, das giftig sind (zbs Ricin https://en.wikipedia.org/wiki/Ricin)
Ya, die China Study war schon seit jahren debunkiert. Ist es klar dass, das wenn man schaut an die "tipisch westlisch" diät man soll wenig fleisch oder tierisch protein einnehmen, aber ander seits es ist auch bekannt dass, das ein rein vegan diät nicht besser für die Gesundheit macht als ein diät mit wenig fleisch konsum und ein bisschen fisch.
Man kann der vegane diät für ethische grunden nehmen, und ist ok, aber ausspruchen wie "die vegane diät ist die gesundste" ist falsch wie "die tierische proteinen sind toxisch" ;)
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human vegetable
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Beitrag von human vegetable » 10. Dez 2017 16:51

Googel' mal "legumes longevity". Rest erledigt sich von selbst.
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Sphinkter
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Beitrag von Sphinkter » 10. Dez 2017 17:22

“plant protein intake”

Was denn genau? Weizenprotein, Reisprotein?
Googel' mal "legumes longevity". Rest erledigt sich von selbst
Essen Chinesen soviele Legumes? :kk:

passante
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Beitrag von passante » 10. Dez 2017 17:23

Was ist Soja? ;)
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Sphinkter
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Beitrag von Sphinkter » 10. Dez 2017 19:15

Soviel Soja essen die gar nicht.

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Beitrag von Akayi » 10. Dez 2017 20:44

Ach?
recherchiert, was rechtlich so möglich ist

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human vegetable
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Beitrag von human vegetable » 10. Dez 2017 21:27

Dann werd' ich mal konkreter: http://www.naturalhealthresearch.org/st ... rs-choice/
When looking at legumes, the researchers cited the soy, tofu, natto, and miso consumption among the Japanese (8), brown bean and pea consumption among the Swedes (9), and lentils, chickpeas and white bean consumption in the Mediterranean (10). They went on to conclude that “The FHILL longitudinal study shows that a higher legume intake is the most protective dietary predictor of survival amongst the elderly, regardless of their ethnicity.” [Hervorhebung von mir]
Und das ist bei Weitem nicht die einzige Studie die das belegt, da ist noch viel mehr.

Bei dieser Datenlage erlaube ich mir, die Behauptungen von Frau Minger einfach mal ganz gepflegt zu ignorieren.
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gemüse
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Beitrag von gemüse » 10. Dez 2017 23:11

Sphinkter hat geschrieben:Was meint ihr?
Ich esse seit beinahe einem halben Jahrhundert Pflanzenproteine und fühle mich recht wohl :)

Sphinkter
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Beitrag von Sphinkter » 11. Dez 2017 09:10

Dann gibt es nur zwei Möglichkeiten wenn Jaminet das behauptet. Entweder er meint Gluten oder ähnliche Proteine die potentiell toxisch sein können, oder man hat ihm ins Gehirn geschissen.

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