Diese Plates, wie liest man sie?
Sind das a) die Gesamtkalorien des Tages aufgeteilt oder b) realer Teller einer Mahlzeit und seine optimale Zubereitung.
Bei b) wären das echt kalorienarmes Essen bei der Havard Plate, da 50% der Mahlzeit aus Gemüse und Obst bestehen.
Es macht ja einen gewaltigen Unterschied ob 30% meiner Kalorien aus Gemüse bestehen (also 750 kcal) oder 3 Mahlzeiten gegessen werden, wo 30% des Tellers mit Gemüse bedeckt ist.
Aha, jetzt weiss ich bescheid...nicht.Are the relative sizes of the Healthy Eating Plate sections based on calories or volume?
The Healthy Eating Plate does not define a certain number of calories or servings per day from each food group. The relative section sizes suggest approximate relative proportions of each of the food groups to include on a healthy plate. They are not based on specific calorie amounts, and they are not meant to prescribe a certain number of calories or servings per day, since individuals’ calorie and nutrient needs vary based on age, gender, body size, and level of activity.
https://www.hsph.harvard.edu/nutritions ... ing-plate/